Процес виробництва штампів для штампування металів

- 2021-03-26-

Один. Переробка сировини:


1. Фрезерування шести торцевих квадратів (похибка перпендикулярності не перевищує 0,1 / 300), однакові розміри довжини та ширини прес-форми можуть бути однаковими, товщина зносу 0,2 мм (для загартованих деталей потрібно залишити знос 0,5 мм); крайова фаска. 2. Шліфуйте верхню і нижню площини, (заготовку потрібно загартувати, щоб залишилось 0,3 мм)


два. Механічна обробка


1. Просвердліть і постукайте отвори для гвинтів, наскрізні отвори та отвори для різьби згідно з кресленнями;


2. Фрезерування протікаючих отворів або формування деталей;


3. Після термічної обробки заготовку потрібно відшліфувати верхню і нижню площини та опорний край;


4. Поверніть поворотні деталі, допуски відповідають вимогам креслення.


☠† ☠† Усі отвори для штифтів не можна спочатку обробити: просвердлите різьбові отвори, які потребують термічної обробки, а решта збираються за допомогою свердління та розсвердлювання трьох. Різання дроту:


Виріжте кожну формувальну деталь відповідно до вимог відповідності, зазначених на кресленні.


Напрямна стійка, напрямна втулка та основа прес-форми щільно підігнані; перфоратор і нерухома пластина перехідні; штифти та отвори перехідні.


чотири. складання:


1. Зберіть спочатку основу форми відповідно до малюнка, щоб переконатися, що напрямна стійка та направляюча втулка перпендикулярні основі форми та плавно рухаються;


2. Спочатку закріпіть увігнуту форму на основі форми і рівномірно розмістіть мідну оболонку відповідної товщини на периферії увігнутої форми відповідно до заданого зазору на кресленні, а потім встановіть опуклу форму, протестуйте аркуш паперу, щоб переконайтеся, що навколишні задирки рівномірні, потім затягніть опуклу, плашка оснащена штифтами. (Якщо це складна матриця, вам потрібно вирівняти зазор пуансона, а потім зафіксувати опуклу та увігнуту матрицю).


3. Після цього встановіть механізм розвантаження та викиду. Загальна послідовність обробки цвілі:


Пріоритет надається обробці заготовок, які потребують термічної обробки. 2. Друга обробка. Заготовки, що вимагають різання дроту. 3. Потім обробіть деталі основи форми, а саме верхню опору та основу. 4. Потім обробіть інші деталі. 5. Зберіть і спробуйте